Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Автомобили
  3. Wheely, луксозният конкурент на Uber, стартира услугите си в Дубай

Автомобили

Wheely, луксозният конкурент на Uber, стартира услугите си в Дубай

Wheely, луксозният конкурент на Uber, стартира услугите си в Дубай - Tribune.bg
Снимка:
© Wheely

Основаната в Швейцария и базирана в Англия компания за луксозен транспорт Wheely стартира услугата си в Дубай. Това е ход, с който конкурентът на гиганта за превози Uber, доказва възобновения си стремеж за международно разширяване, след като тези намерения бяха отменени по време на пандемията от Covid през 2020 г.

Като част от дебюта си в Дубай, Wheely ще започне да предлага на потребителите си луксозен транспорт с три модела автомобили -  BMW Серия 5 G60, W223 S-Class от Mercedes-Benz, Mercedes-Benz V-класа.

Wheely© Wheely Wheely
Wheely© Wheely Wheely

Луксозната транспортна услуга се извършва от специално обучен шофьор, който освен за управлението на автомобила се грижи и за комфорта на клиентите. За пътуващите е подготвена безплатна вода, както и достъп до интернет. Освен това потребителите имат възможност да изберат музиката, да настроят подходяща температура в колата, да ползват детска седалка и редица екстри, които предлагат самите автомобили. От компанията уверяват, че гарантират пълна дискретност на своите клиенти, а услугите им са подходящи, както за транспортиране на пътници с багаж от летището до хотела, така и за разходка в града, бизнес срещи и други пътувания.

Wheely© Wheely Wheely
Wheely© Wheely Wheely
Wheely© Wheely Wheely

В момента услугите на Wheely са достъпни в Лондон, Париж, Москва, а вече и в Дубай. Новата цел на компанията е САЩ, като планират да се появят в страната през 2025 г.

Анкети