Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Крипто
  3. Binance отново търси купувач за бизнеса си в Русия: CommEX се отказа и прекратява дейността си

Крипто

Binance отново търси купувач за бизнеса си в Русия: CommEX се отказа и прекратява дейността си

Binance отново търси купувач за бизнеса си в Русия: CommEX се отказа и прекратява дейността си - Tribune.bg
Снимка:
© CommEX

От Binance обявиха, че водят преговори за продажба на руския си бизнес. В момента от криптоборсата преговарят с няколко платформи в търсене на нов купувач, който да замени CommEX. Според информация на световните медии компанията, която купи руския бизнес на Binance е обявила, че прекратява дейността си.

В свое съобщение от Binance уверяват, че са наясно с намерението на CommEX, като подчертават, че ситуацията няма да засегне по никакъв начин руските потребители и техните цифрови активи остават в безопасност.

„Нашето решение да излезем от руския пазар остава непроменено и в момента сме в преговори с няколко доставчици на услуги относно продажбата на нашия руски бизнес. Планираме окончателно да затворим всички обменни услуги и бизнес операции на Binance в Русия, като полагаме всички усилия да осигурим безпроблемно преживяване за потребителите по време на този преход“, се посочва в изявлението на Binance.

От публикация в социалната мрежа X става ясно, че CommEX планира да прекрати напълно работата си на 10 май, като от днес платформата ще забрани регистрацията на нови потребители и прехвърлянето на активи от Binance:

„Със съжаление трябва да ви информираме, че CommEX прекратява своята услуга от 25 март 2024 г. Всички услуги ще бъдат напълно прекратени до 10 май 2024 г. Моля, затворете позициите си и изтеглете активите възможно най-скоро.“

Етикети: Binance (38) Русия (139)
Анкети