Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Арнолд Шварценегер запълни дупка на улица в Лос Анджелис (ВИДЕО+СНИМКИ)

Мултимедия

Арнолд Шварценегер запълни дупка на улица в Лос Анджелис (ВИДЕО+СНИМКИ)

75-годишният актьор и бивш губернатор на Калифорния собственоръчно решил проблема в квартала си Бел Еър, Лос Анджелис, където живее в огромно имение

Арнолд Шварценегер запълни дупка на улица в Лос Анджелис (ВИДЕО+СНИМКИ) - Tribune.bg
Снимка:
© Twitter

Подразнен от огромна дупка на улица в Лос Анджелис, Арнолд Шварценегер собственоръчно е решил проблема в квартала си Бел Еър, Лос Анджелис, където 75-годишният бивш губернатор на Калифорния живее в огромно имение. 

Twitter© Twitter Twitter

Екшън звездата беше видян да запълва дупката в пътното платно, след няколко седмици бездействие от стрна на градския съвет, предава Daily Mail.

„Днес, след като целият квартал беше разгневен заради тази огромна дупка, която повреждаше коли и велосипеди от седмици, излязох с моя екип и я поправих. Винаги казвам, нека не се оплакваме и да направим сами нещо по въпроса. Ето.“, написа в Twitter актьорът.

Бурите и наводненията, които удариха Калифорния тази година, намалиха сушата, която тормози щата от години, но също така отвориха огромни пропасти и пукнатини по местните улици и магистрали.

Пътните екипи се борят, за да отговорят на всички подадени сигнали за ремонти, но явно се затрудняват.

Twitter© Twitter Twitter

По думите на Даниъл Кечъл – член на екипа на Шварценегер, жителите на квартала отправили многократно молби за ремонт, който обаче таки и не се случил.

Миналата седмица кметът на Лос Анджелис Карън Бас обяви, че ще стартира план за поправяне на безпрецедентния брой повредени улици в града. От 30 декември миналата година в Лос Анджелис са изпратени около 20 000 молби за ремонт, а към 6 април екипите са запълнили около 17 000 дупки, уточниха длъжностните лица.

Етикети: САЩ (160)
Анкети