Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Рони О‘Съливан и Джон Хигинс отново в България за WINBET Snooker Special

Мултимедия

Рони О‘Съливан и Джон Хигинс отново в България за WINBET Snooker Special

Легендите на снукъра ще играят демонстративни мачове в София и Пловдив

Рони ОСъливан и Джон Хигинс отново в България за WINBET Snooker Special - Tribune.bg
Снимка:
© WINBET

Легендите на световния снукър Рони О‘Съливан и Джон Хигинс отново ще посетят България и ще изиграят демонстративни мачове в рамките  на второто издание на събитието WINBET Snooker Special.

Двамата ще изиграят два мача помежду си – на 7 юни в зала Колодрума в Пловдив  и на 8 юни 2024 г. в Спортна зала Левски в столицата. Началният час на срещите е 20:00 ч.

Билетите за срещите WINBET Snooker Special ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на Eventim (eventim.bg) на 11 март, в 11:47 ч.

В шоуто ще вземат участие и български играчи. Освен демонстративните мачове, WINBET Snooker Special ще включва и допълнителни събития и изненади за феновете на Рони О’Съливан и Джон Хигинс, които ще бъдат обявени допълнително.

WINBET Snooker Special се организира от Българската снукър федерация и WINBET, с подкрепата на Община Пловдив и Столична община.

Това ще бъде второ издание на WINBET Snooker Special  след спектаклите, които Рони О‘Съливан и друга легенда на този спорт, Джими Уайт, изнесоха пред публиката на двата най-големи български града през ноември 2022 г.

Етикети: Winbet (98)
Анкети