Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Десислава Трифонова: Търговските вериги традиционно продават на цени по-ниски от тези, които министърът обявява чрез „Достъпно за вас“

Парите

Десислава Трифонова: Търговските вериги традиционно продават на цени по-ниски от тези, които министърът обявява чрез „Достъпно за вас“

Десислава Трифонова: Търговските вериги традиционно продават на цени по-ниски от тези, които министърът обявява чрез Достъпно за вас - Tribune.bg
Снимка:
© БГНЕС

„Лъжа е, че министърът на икономиката постига сваляне на цените на продуктите от първа необходимост“, това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Трифонова.

„Търговските вериги сами, традиционно в промоционалните си брошури, продават на цени по-ниски от тези, които министърът обявява чрез „Достъпно за вас“, посочи тя.

„Министърът не знае - нито за разликите в цените, които уж постига инициативата му, нито за броя на лицата, които са се възползвали, да не говорим за обеми, продадени продукти по инициативата“, допълни Трифонова.

„Да си приписваш сваляне на цени чрез промоционалните политики на търговските вериги е проявление на манипулативен пиар, целящ да прикрие нищоправене“, коментира още тя.

Коментарът на Трифонова е на Трифонова е по повод данните на Министерство на икономиката, че чрез инициативата „Достъпно за вас“, стоките от първа необходимост са поевтинели с 10 на сто.

Анкети