Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. След благотворителната акция на Fibank и „златните момичета“: БФХГ получи близо 22 хил. лв. дарение

Парите

След благотворителната акция на Fibank и „златните момичета“: БФХГ получи близо 22 хил. лв. дарение

След благотворителната акция на Fibank и златните момичета: БФХГ получи близо 22 хил. лв. дарение - Tribune.bg
Снимка:
© БГНЕС

Главният изпълнителен директор и Председател на УС на Fibank Никола Бакалов връчи чек за 21 924 лв. на българската федерация по художествена гимнастика. Парите бяха събрани от продажбите на Благотворителния календар на Fibank за 2024 г. Чекът беше връчен на Невяна Владинова, зам.-председател на Българската федерация по художествена гимнастика.

БГНЕС© БГНЕС БГНЕС

Припомняме, че инициативата на Fibank за подпомагане дейността на БФХГ се реализира чрез продажбата на благотворителен календар на банката за 2024 година, чиито основни действащи лица бяха именно българските гимнастички. В кадрите те изпълняват своите изящни композиции в стилистиката на динамичната енергия на водата, като календарът се фокусира върху устойчивото развитие и опазването на природните ресурси. Всеки клиент, който желаеше да се включи в дарителската инициатива и да подкрепи БФХГ, можеше да закупи календара на символичната сума от 10 лв. от всеки клон или офис на банката в цялата страна. В края на кампанията Fibank удвои събраната сума.

Fibank с благотворителен календар в подкрепа на климата и художествената гимнастика

„Fibank показа как се поема социална отговорност, винаги за нас е било водещо да се насочва вниманието на българското общество към важните теми. Тази година, с участието на изящните момичета от Българската федерация по художествена гимнастика, успяхме да насочим вниманието към водата, нейното опазване и нейната роля като незаменим природен ресурс“, коментира Бакалов.

„Заснехме изключително силен календар и аз съм щастлив, че събрахме толкова много средства чрез продажбата му. Радвам се, че имам възможността да връча чек, с който ще подпомогнем българския спорт. Вярвам, че средствата ще бъдат изразходвани целево, както от Българската федерация по художествена гимнастика винаги са правили“, коментира той.

БГНЕС© БГНЕС БГНЕС

Бакалов пожела на грациите много успехи, много медали и най-вече на предстоящата Олимпиада в Париж. Невяна  Владинова благодари на Fibank за постоянната им подкрепа към българския спорт.

БГНЕС© БГНЕС БГНЕС

„Те подкрепят всички нас, които искаме да се развиваме и виждат това в нас. От името на момичетата със сигурност бих могла да кажа, че това ни е любимата кампания и всяка година чакаме с нетърпение да се снимаме за този календар. В момента знам, че отново тръпнат и след, надявам се, успешната Олимпиада, ще направим нов. И нека ходатайствам – треньорките ни също чакат своя календар“, каза младата Владинова и развесели присъстващите.

БГНЕС© БГНЕС БГНЕС
БГНЕС© БГНЕС БГНЕС
БГНЕС© БГНЕС БГНЕС

Невяна  Владинова си пожела в края на тази година и федерацията, и Фибанк да имат шанса да се поздравят с една успешна 2024.

Анкети