Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Технологии
  3. Най-новата игрална зала на WINBET отвори врати в столицата

Технологии

Най-новата игрална зала на WINBET отвори врати в столицата

Качествени игри, приятна атмосфера и много възможности за забавление и допълнителни печалби

Най-новата игрална зала на WINBET отвори врати в столицата - Tribune.bg
Снимка:
© Winbet

София, 10 май 2023 г. – Най-новата игрална зала на WINBET в София вече отвори врати и ще предложи игрални преживявания и висококачествени възможности за забавление и печалби.

Игралната зала се намира на ул. „Макгахан“ № 63, в столичния кв. „Хаджи Димитър“ и вече впечатлява клиентите си с богатата селекция от казино игри, включваща търсени и предпочитани заглавия на световноизвестни производители като EGT, CТ Gaming, Novomatic, IGT, Merkur и др.

Сред забавленията, които обектът предлага са и електронната рулетка Roulette King HD Multigame 4 и микса от хитови игри в системата Blue General, която за първи път в игралните зали на WINBET предлага опция за закупуване на бонус (buy bonus) в играта Sugartime.

Клиентите на залата могат да разчитат на атрактивен начален бонус за нови клиенти и впечатляващи джакпоти и да избират измежду различни бонус игри и седмични бонуси за активни клиенти. Ежедневната локална бонус игра очаква късметлиите всеки ден в 21:00 ч., а всяка сряда, от 22:00 ч., клиентите на залата могат да се забавляват с тегленето на печелившите на наградите в обединената бонус игра 4 Jackpots.

Перфектното обслужване и спокойната, уютна атмосфера в залата само допринасят за забавлението от висока класа за всички любители на играта.

WINBET Хаджи Димитър е десетата игрална зала на компанията в София и е най-новия обект от веригата игрални зали на компанията, която включва над 30 зали на ключови локации в повече от 20 града на България.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Етикети: Winbet (65) София (68)
Анкети