Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Имоти
  3. GTC - Югоизточна Европа с нов изпълнителен директор

Имоти

GTC - Югоизточна Европа с нов изпълнителен директор

GTC - Югоизточна Европа с нов изпълнителен директор - Tribune.bg
Снимка:

Зив Гиги е повишен в изпълнителен директор за региона на Югоизточна Европа, съобщиха от компанията. Той ще отговаря за всички операции на офис сектора в България, Румъния, Сърбия и Хърватия.

Той ще следи за изпълнението на стратегията и плана за развитие на компанията, както и за всички нейни оперативни дейности, включително лизинг и управление на активи. Повишението на Зив Гиги е част от по-голямата трансформация на компанията за укрепване на ръководството ѝ в отделните държави, за да може да реагира по-бързо на възможностите и предизвикателствата на местните пазари.

Зив Гиги има повече от 15 години управленски опит на пазарите на недвижими имоти в Централна и Източна Европа, като през кариерата си в GTC е разработил и управлявал 450 000 кв. м офис и търговски проекти. Той започва работа си в GTC през 2008 г. и е бил финансов директор за България и Сърбия, управляващ директор (country manager) за Румъния, а след това управляващ директор за България и Румъния. На настоящата си позиция той ще следи всички операции на компанията в офис сектора в България, Румъния, Сърбия и Хърватия.

„През времето, прекарано в GTC, Зив доказа, че е лидер, който дава много повече от необходимото. Повишението му до изпълнителен директор за региона на Югоизточна Европа е следствие от изключителното му представяне, както и част от трансформацията на GTC. Времето, прекарано в GTC, му позволи да опознае компанията отвътре, затова съм убеден, че той е идеален за тази позиция. Опитът му е безценен. С тази номинация искаме да засилим ролята на нашите регионални лидери, които най-добре разбират местните пазари, като в същото време запазим приемствеността на нашия бизнес с близо тридесет годишен опит и осигурим силна подкрепа от страна на борда на директорите по ежедневните въпроси“ - заяви Янош Гардай, главен оперативен директор на GTC и член на Управителния съвет на GTC.

„Развълнуван съм да започна тази нова глава и да преследвам целите за укрепване на позициите на нашата компания в региона. Уверен съм, че досегашният ми опит в GTC и времето, прекарано в региона, ще ми помогнат да поема ролята безпроблемно, за да подкрепя още по-добре компанията в разрастването на портфолиото от чисто нови проекти и достигането на оперативни постижения“, коментира Зив Гиги, новият изпълнителен директор.

Освен впечатляващия си опит в развитието и управлението на активи, Зив Гиги е сертифициран одитор с над десетгодишен опит във финансовия мениджмънт, специализиран в набирането на капитал и стратегическото планиране. Преди да се присъедини към GTC, Зив е работил като одитор за Ernst & Young в Израел и като финансов мениджър за частен предприемач в Унгария и Турция.

GTC Group е водеща инвеститорска и предприемаческа компания в сферата на недвижимите имоти, фокусирана в Полша и редица столици в Централна и Източна Европа. През 25-те години на своята дейност GTC е изградила 77 първокласни и модерни офис сгради и търговски обекта с обща площ от около 1,4 млн. кв. м в цяла Централна и Източна Европа.

Анкети