Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Парите на държавата свършват лавинообразно

Мрежата

Парите на държавата свършват лавинообразно

Парите на държавата свършват лавинообразно - Tribune.bg
Снимка:
© БГНЕС

От профила във Фейсбук на Красен Кралев:

„Според Асен Василев: „който плашел с фалит, искал да открадне парите на държавата“. Кои пари, г-н Василев? Вие оставихте ли пари в хазната?

Асен Василев или не знае колко е фискалният резерв на държавата в момента или умишлено завишава цифрата…с над 3 милиарда. И говори за живот на кредит, който да изплащат внуците ни. Някой знае ли за човек, забогатял от заеми?!

Парите на държавата свършват лавинообразно, защото аматьорите гасиха огън с бензин – „храниха“ инфлацията, раздуваха разходите, плащаха пари, които не събираха…

Сега служебният кабинет щял да кърпи бюджета за годината с парите на бизнеса – нарекли са го „солидарна вноска“. Но и това е временно.

Бившата заместничка на Асен Василев и настоящ министър Росица Велкова ясно го каза: Ако държавата продължава да плаща повече отколкото събира, накрая няма да има кой да ни даде пари!

Ще опрем до заем от МВФ като африканските страни.

Това са най-скъпите кредити! За да ни дадат пари, ще ни поставят тежки условия. Помните ли Гърция?

Докато Асен Василев прикрива паниката си със закачки как „ще падат комети и ще убиват динозаври“. И обяснява на бедния българин колко е забогатял при „Промяната“. На Асен Василев му е смешно, защото въпреки че обраха народа те пак ще излъжат маса хора да гласуват за тях. Да, но не достатъчно!“

Анкети