Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Връщането в Twitter на Тръмп беше правилно бизнес решение

Мрежата

Връщането в Twitter на Тръмп беше правилно бизнес решение

Връщането в Twitter на Тръмп беше правилно бизнес решение - Tribune.bg
Снимка:
© pixabay

„Връщането на Тръмп, Питърсън, Канйе и Тейт беше правилно бизнес решение, което тепърва ще връща активни потребители към Twitter“, това коментира с пост в социалните мрежи Никола Филипов.

Ден по-рано той посочи, че това, което се случва със социалната мрежа след придобиването му от Мъск е „просто велико“.

„С огромно удоволствие наблюдавам, как политици от демократическата партия в САЩ и такива от либералните партии в Европа реват неистово, че Илон върна акаунта на Доналд Тръмп“, посочва Филипов.

Доналд Тръмп отново с акаунт в Туитър

„Тези хора, обаче са толкова глупави, че дори и не осъзнават, че са все още в началото на кошмара си. Тепърва ще им се наложи да си налагат политическите и идеологическите си тези на платформа, която вече не се управлява ръчно от демократическата партия в САЩ. Тоест, ще трябва да дебатират на изравнено поле, на което противниците им няма да могат да бъдат директно отстранявани, за да се чува само тяхната собствена политическа пропаганда“, коментира той.

„В последните дни Мъск върна акаунтите на Андрю Тейт, Джордън Питърсън, Канйе Уест и Доналд Тръмп. Това са хора с огромно количество отдадени последователи, които ще върнат милиони хора към Туитър.

В крайна сметка можете да бъдете абсолютно сигурни, че Мъск ще изкара много пари от тази си инвестиция. И вече работи усилено в тази насока. За много кратко време уволни огромно количество йога мацки, които не генерират абсолютно никаква стойност за компанията, с което ще оптимизира драстично оперативните разходи. С връщането на изброените по-горе хора ще генерира допълнителен трафик към платформата. Тези активни потребители му трябват, защото в крайна сметка ще направи от Туитър нещо, като WeChat. Сигурен съм, че ще измисли някаква блокчейн интеграция с криптовалутите, с което тази социална мрежа ще се превърне в най-голямата разплащателна институция в света, като свърже потребителите й.

Let that sink in“, завършва публикацията си той.  

 

 

Анкети