Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Бижутерийната компания Thomas Sabo пусна колекция от играта Pocket Styler (ВИДЕО)

Мултимедия

Бижутерийната компания Thomas Sabo пусна колекция от играта Pocket Styler (ВИДЕО)

Бижутерийната компания Thomas Sabo пусна колекция от играта Pocket Styler (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:
© КАДЪР/YOUTUBE

Дигиталната модна игра Pocket Styler се присъедини към бижутерийната марка Thomas Sabo, която предлага първата колекция от бижута и аксесоари, достъпна едновременно във физически магазини и във виртуалния свят.

Тя е пусната в действие от тази седмица и включва над 50 артикула като бижута, слънчеви очила и часовници, "позволявайки на модните фенове да пазаруват в реалния живот и да обличат своя онлайн аватар в най-новите визии".

Купувачите могат да закупят физическата колекция в уеб магазина на марката и в избрани бутици, докато цифровата колекция се хоства от Pocket Styler.

Сред артикулите, които се продават в магазините и виртуално, са колекцията "Cosmic Amulet", колекцията "Heritage Glam" и колекцията "Eyewear".

Компаниите се позовават на анализатори на търговията на дребно, според които световният пазар на електронно облекло може да достигне стойност 50 млрд. долара до 2030 г.

От стартирането си през 2021 г. Pocket Styler има 22 милиона изтегляния в световен мащаб, а времето, прекарано в игра, е 20 000 часа дневно. Тя разполага с над 310 трилиона възможни комбинации от тоалети.

Анкети