Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Ето как излгеждат новите продукти на Apple (СНИМКИ+ВИДЕО)

Мултимедия

Ето как излгеждат новите продукти на Apple (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ето как излгеждат новите продукти на Apple (СНИМКИ+ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:
© БГНЕС

Apple показа новите смартфони от серията iPhone 15. Отличителното от предходните модели е, че устройствата вече има USB – C порт за зареждане. Освен това устройствата са олекотени рамки от титан. Мобилните телефони имат и нов Action бутон на мястото на познатия слайдер за звука. От компанията заявиха, че те са снабдени с по-бърз чипсет.

Размерите на мобилните устройства не са променени – те остават 6.1" и 6.7", но тази година компанията е успяла да намали още повече рамките около екрана, така че размерите на устройствата са намалени. Новият материал за металната рамка пък обещава още по-висока здравина при намалено тегло.

Камерите на iPhone 15 Pro и 15 Pro Max са надградени. Те отново предлагат 48MP главен сензор, но потребителите вече имат достъп до нов 24MP режим за получаване на кадри с висока резолюция и повече детайли. Камерата поддържа снимане във фокусни дължини 24 mm, 28 mm и 35 mm. В допълнение на 48MP ProRAW се поддържат и 48MP HEIF. От Apple посочиха, че устройствата вече правят по-добри снимки на тъмно, а отблясъците са намалени. Режимът „Портрет“ пък е надграден с повече детайли, по-ярки цветове и режим на тъмно.

iPhone 15 Pro and и iPhone 15 Pro Max ще се предлагат в цветове черен, бял, син и естествен титан. Цената на iPhone 15 Pro в САЩ стартира от 999 долара (1199 евро в Европа), а устройството е налично с 128GB, 256GB, 512GB и 1TB памет. Цената на iPhone 15 Pro Max започва от 1199 долара (1449 евро), а на разположение ще са варианти с 256GB, 512GB и 1TB памет. Предварителните поръчки в над 40 страни стартират този петък, а продажбите ще започнат на 22 септември.