Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Христо Стоичков връчи Златна топка на WINBET

Мултимедия

Христо Стоичков връчи Златна топка на WINBET

Най-успешният български футболист за всички времена поздрави компанията за нейната 30-та годишнина

Христо Стоичков връчи Златна топка на WINBET - Tribune.bg
Снимка:

Христо Стоичков подари реплика на своята „Златна топка“ на WINBET по случай 30-та годишнина на компанията на специално събитие късно снощи в столицата.

Най-успешният български футболист за всички времена, който е и рекламно лице на WINBET, пожела на компанията да продължава още дълги години да се радва на доверието на толкова много клиенти и да постигне още по-големи успехи на българския и международния пазар.

„Нека тази „Златна топка“ бъде символ на вашия успех и на това, което правите за развитието на спорта в България, така както бе символ на това, което постигнахме за България преди трийсет години в САЩ“, сподели Христо Стоичков. „За тези три години съвместна работа с WINBET открих не само екип от истински професионалисти, но и хора, които днес с удоволствие наричам свои приятели“, допълни той.

Суперзвездата на родния футбол бе в компанията на своя приятел и екранен партньор в рекламите на WINBET, телевизионния водещ  и актьор Димитър Рачков, който поздрави компанията с думите:

„Това, което правите за своите клиенти и това, с което допринасяте за българския спорт, са много важни неща. Вашият успех е успех и за много други хора.“

От името на WINBET, подаръкът бе приет от главния маркетинг директор на компанията Десислава Колева - Иванова, която благодари на Христо Стоичков и Димитър Рачков за прекрасното сътрудничество и допълни:

„Бих искала, от името на целия екип на WINBET да благодаря на нашите клиенти. За доверието, за лоялността, за непрекъснатия интерес към това, което предлагаме и правим. Нашата крайна цел е да осигурим на своите клиенти наистина вълнуващо  игрално преживяване и качествена грижа и вярваме, че те оценяват това. Гордеем се, че можем да подкрепим и хората, клубовете и организациите, които работят за развитието на българския спорт. За нас това е кауза, която ще продължим да следваме.“

WINBET отбелязва своята 30-та годишнина с поредица от промоции, които предлагат разнообразни възможности за допълнителни печалби на клиентите на игралните зали и интернет сайта на компанията. Само в рамите на един ден, 30 ноември бяха раздадени награди за 500 000 лв., а промоциите в Коледен шанс на WINBET ще продължат до края на годината и в тях сред клиентите на компанията ще бъдат раздадени кеш-премии за 1 милион лева.

Етикети: Winbet (102)