Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. Становище: WINBET не рекламира в детски издания

Мултимедия

Становище: WINBET не рекламира в детски издания

Становище: WINBET не рекламира в детски издания - Tribune.bg
Снимка:

Във връзка с постове от потребители на социалните медии, в които се вижда откъс от комикс, публикуван в детско списание, в който е спомената търговската марка на WINBET, компанията би желала да заяви следното:

Компанията не е поръчвала реклама, под каквото и да е била форма, на страниците на списанието. Въпросното използване на нейната запазена търговска марка в детско списание и в комикс, предназначен за деца, е напълно самоволно решение на авторите на комикса и на издателите на списанието.

WINBET заявява, че това своеволно действие от страна на издателите на списанието е директно нарушение на закона, който изрично забранява рекламата на хазарт сред непълнолетни.

WINBET не рекламира своята марка и търговски предложения в печатни издания, уебсайтове или телевизионни предавания, предназначени за деца, както и не спонсорира детски спортни клубове и организации, школи, събития, инициативи и др.

Това действие е и злоупотреба с интелектуалната собственост на компанията и действие, уронващо престижа и доброто име на компанията. В тази връзка, WINBET ще предприеме всички възможни стъпки в защита на своята интелектуална собственост и своята репутация.

WINBET припомня, че в съответствие със закона, достъпът на непълнолетни до уебсайта и игралните зали на компанията е абсолютно забранен и под непрекъснат контрол. Също така, компанията активно работи за утвърждаване на отговорната игра, като основен принцип в хазартните забавления.

Този принцип е залегнал и в маркетинговата стратегия на компанията и тази стратегия категорично не включва рекламиране и популяризиране на марката сред непълнолетни.

Анкети