Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Парите
  3. Николина Ангелкова стана съветник в Министерството на инвестициите на Саудитска Арабия

Парите

Николина Ангелкова стана съветник в Министерството на инвестициите на Саудитска Арабия

Николина Ангелкова стана съветник в Министерството на инвестициите на Саудитска Арабия - Tribune.bg
Снимка:
© Facebook

Бившият министър на туризма от кабинета на ГЕРБ - Николина Ангелкова - е назначена за съветник на министъра на инвестициите в Саудитска Арабия. Това съобщава самата тя в интервю за сайта bgtourism.

„Моите пътувания до Кралство Саудитска Арабия всъщност са чести и постоянни в качеството ми на съветник в Министерство на инвестициите“, казва Ангелкова.

„От декември 2023 г. заемам официално поста на съветник в Министерство на инвестициите на Саудитска Арабия. Работя в тясно сътрудничество с министъра на инвестициите на Саудитска Арабия Халид А. Ал-Фалих, както и с Ахмед Ал-Хатиб, министър на туризма, така и с прилежащите ресорни институции“, пояснява бившият български министър. „Към момента сме започнали да реализираме редица планове и инициативи в областта на туризма и инвестициите, които се надявам да допринесат за позиционирането на Саудитска Арабия като атрактивна дестинация за бизнес и туризъм.

Според Ангелкова България е много атрактивна дестинация за туристи от Кралство Саудитска Арабия с възможностите, които предлага в областта на културния туризъм, СПА и уелнес, както и за ваканция в летните ни и зимни курорти.

Анкети