Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Делата срещу NEXO продължават в Лондон

Мрежата

Делата срещу NEXO продължават в Лондон

Делата срещу NEXO продължават в Лондон - Tribune.bg
Снимка:

Не е истина твърдението, че със споразумението за признаване на измамите в САЩ са отпаднали всички дела срещу NEXO. Не е вярно и последващото, че става дума само за едно дело в Лондон, съобщава „19 минути“, като се позовава на източници, близки до юристите, които участват на терен.

„Всъщност и процесът, по който вече съдружниците в платформата бяха осъдени от бившия си партньор и автор на целия проект Г. Шулев в британската столица продължава, но се движи и искът на най-големите им инвеститори, по който ще се разбере и истинската стойност на групата, която според вложителите е много пъти по-ниска от обявяваната в медиите.

По един от исковете на американски щати – и то точно на президентския, също трябва да се установи има ли изобщо и какви са активите на NEXO.  Доколкото е известно, не е прекратен и първият голям иск срещу криптосхемата, заведен от група американски бизнесмени от еврейски произход, с който се обяснява и интересът на израелските служби към бг акцията срещу дарителите на ДБ, който от NEXO неловко се опитаха да опровергаят“, посочва още изданието.

Анкети