Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Мултимедия
  3. WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

Мултимедия

WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

Новите клиенти на сайта winbet.bg получават своя подарък веднага след първия си депозит

WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти - Tribune.bg
Снимка:
© Winbet

Новите клиенти на сайта на WINBET, които се регистрират между 12 и 16 декември, ще имат възможността да получат по 50 безплатни завъртания за пет дни за играта Honey of Gold веднага след като направят първия си депозит.

Предложението е валидно за нови клиенти на сайта winbet.bg, които завършат успешно своята регистрация и направят депозит в промоционалния период.

Веднага след успешен депозит, новите клиенти на сайта ще получат своя първи бонус от 50 безплатни завъртания (free spins) в секция Моите оферти на своя игрален профил и трябва да го приемат с натискане на бутона Приеми. Срокът за приемане на бонуса е 24 часа. В следващите четири дни, те ще получават по още 50 безплатни завъртания за същата игра.

Всички печалби, реализирани чрез безплатните завъртания, ще бъдат добавяни в изтегляемия баланс на потребителите и те ще могат да ги ползват както намерят за добре, без допълнителни условия.

Пълна информация за правилата и условията на това предложение, както и за регистрацията на сайта и депозирането на средства за игра е налична на сайта winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Анкети