Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Технологии
  3. Новото мобилно приложение за ИИ на Google – Gemini скоро ще бъде достъпно и в Европа

Технологии

Новото мобилно приложение за ИИ на Google – Gemini скоро ще бъде достъпно и в Европа

Новото мобилно приложение за ИИ на Google – Gemini скоро ще бъде достъпно и в Европа - Tribune.bg
Снимка:
© БГНЕС

Новото мобилно приложение за изкуствен интелект на Google – Gemini съвсем скоро ще бъде достъпно и в Европа. Припомняме, че преди дни от Google обявиха, че техният чатбот Bard получава ново име - Gemini.

Сега от технологичния гигант заявиха, че работят усилено, за да може апликацията им за Android, която замества Assistant да стане достъпна в световен мащаб, а не само в САЩ.

Според Джак Кравчик, продуктов лидер за Gemini в Google, мобилното приложение от понеделник е достъпно в Латинска Америка, Африка, Азиатско-тихоокеанския регион и Канада.

„Мобилното приложение все още не е достъпно, но го разпространяваме поетапно в следните региони: Латинска Америка, Африка, Азиатско-тихоокеански регион и Канада от понеделник, а в Европа възможно най-скоро“, написа в профила си в социалната мрежа „X“ Джак Кравцик, ръководител на екипа на Gemini.

Кравцик съобщи, че от компанията анализират и взимат под внимание всички отзиви на потребителите си, като призова хората да споделят своите впечатления от Gemini. Toй обобщи в няколко точки нещата, които хората харесват и не харесват в технологията.

Като обеща, че от компанията ще вземат под внимание негативните оценки за логическите закачки и контекста на чатбота, както и ще се постараят той да дава по-аргументирани откази.

Етикети: Google (41) Bard (3)
Анкети