Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене Меню
  1. Начало
  2. Крипто
  3. Dogecoin спада, след като Twitter върна старото си лого

Крипто

Dogecoin спада, след като Twitter върна старото си лого

Криптовалутата поскъпна драстично преди дни, когато социалната мрежа на Илон Мъск необяснимо премахна логото със синя птица, заменяйки го с куче от породата Шиба ину - талисман на Dogecoin

Dogecoin спада, след като Twitter върна старото си лого - Tribune.bg
Снимка:
© pixabay

Dogecoin (DOGE) спадна, след като Twitter отново върна старото си с лого – емблематичната синята птичка. Преди дни, собственикът на социалната мрежа Илън Мъск изненада потребителите с решението си да замени логото на платформата с лика на куче от породата Шиба ину, считан за талисман на криптовалутата Dogecoin.

Илон Мъск смени логото на Twitter с това на Dogecoin

Това породи вълна от въпроси в платформата и ползвателите на Twitter недоумяваха дали става дума за постоянен избор или за краткосрочна шега от страна на ексцентричния милиардер.

Тогава DOGE скочи до 10,5 цента.

Оказва се обаче, че тази изненадваща промяна на логото на Twitter попада в списъка на многото закачки, свързани с криптоактива, които Мъск не веднъж е правил и, които досега винаги са повишавали курса на криптоактива.

Два дни след тази шега, птичката на Twitter отново е на мястото си, а Dogecoin падна със 7,3% достигайки до около 8,6 цента, като непосредствено след промяната нивото му беше дори по-ниско - 8,5 цента.

Анкети